Hailuodossa on helppo olla onnellinen

Yli 30 vuotta olen ollut Hailuodon lumoissa. Olemme olleet perheen kanssa saarella vuokramökeissä, kesäpiknikillä Marjaniemessä, ystäväni pienessä kesämökissä, päivän pikavisiiteillä.

Syyskesällä 2006 tapasin luotolaisen Eilan, joka omistaa vuonna 1920 rakennetun Piilin maalaistalon. Kun ensimmäisen kerran astuin Piilin pirttiin, haukoin henkeäni: voisinko minä viettää täällä kesäaikaani! Niin meistä tuli Piilin kesäasukkaita, ja hiljalleen talo alkoi käydä tutuksi ja läheiseksi.

Hailuotolaista onnen olotilaani lisää se, että meistä on tullut Eilan kanssa hyvät ystävät. Olemme toistemme ihmisiä. Piilissä saan elää niin kuin tahdon. Minulla on vapaus, jota vuokraemännän kontrolli ei sido.

maanantai 15. syyskuuta 2014

Windows - Ikkunat


Windows of the abandoned house in Haíluoto. Link: Texture Tuesday

7 kommenttia:

 1. Window views are some of my favorite images . . . as though I can imagine the life that was lived inside and almost feel the struggles and the joys of the family within. Love your editing that emphasizes the weathered and worn windows.

  VastaaPoista
 2. So sad to see that someone once cared for this place and called it home.

  VastaaPoista
 3. Beautiful shots of the windows. wonder what you can see looking in . . . and looking out.

  VastaaPoista
 4. ~I love vintage! These are so lovely!

  VastaaPoista
 5. Sinulla on upeita kuvia täällä. Nautin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuna, kiitos! Olen aika hurahtanut valokuvaukseen.

   Poista
 6. Huhuu! Täällä myös Hailuotoon ihastunut, jopa siinä määrin, että muutin tänne kesällä. Valokuvaajan kannalta tämä on myös hieno, kesyttömän luonnon vaihteleva ilme! Sinulla on herkkä silmä näkemään ja taito tallentaa kuviksi!
  Terkkuja Vasken rannoilta. Riitta

  VastaaPoista

Donnalla on aikaa laskea tähtiä