Hailuodossa on helppo olla onnellinen

Yli 30 vuotta olen ollut Hailuodon lumoissa. Olemme olleet perheen kanssa saarella vuokramökeissä, kesäpiknikillä Marjaniemessä, ystäväni pienessä kesämökissä, päivän pikavisiiteillä.

Syyskesällä 2006 tapasin luotolaisen Eilan, joka omistaa vuonna 1920 rakennetun Piilin maalaistalon. Kun ensimmäisen kerran astuin Piilin pirttiin, haukoin henkeäni: voisinko minä viettää täällä kesäaikaani! Niin meistä tuli Piilin kesäasukkaita, ja hiljalleen talo alkoi käydä tutuksi ja läheiseksi.

Hailuotolaista onnen olotilaani lisää se, että meistä on tullut Eilan kanssa hyvät ystävät. Olemme toistemme ihmisiä. Piilissä saan elää niin kuin tahdon. Minulla on vapaus, jota vuokraemännän kontrolli ei sido.

keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Autio talo


Edelleen ollaan hailuotolaisessa autiossa talossa ja sen pihapiirissä. Olen käsitellyt kuvia käyttämällä Kim Klassenin tekstuureja.

2 kommenttia:

  1. Hei! Olen oululainen valokuvaaja ja autiotalojen kuvaaminen kiinnostaa, missähän päin Hailuotoa tämä talo on? Mielellään kävisin kuvaamassa :) Jos haluat mieluummin laittaa sijainnin yksityisenä niin mailiosoitteeni on inkeri.jantti@gmail.com. Kiitos paljon!

    VastaaPoista

Donnalla on aikaa laskea tähtiä