Hailuodossa on helppo olla onnellinen

Yli 30 vuotta olen ollut Hailuodon lumoissa. Olemme olleet perheen kanssa saarella vuokramökeissä, kesäpiknikillä Marjaniemessä, ystäväni pienessä kesämökissä, päivän pikavisiiteillä.

Syyskesällä 2006 tapasin luotolaisen Eilan, joka omistaa vuonna 1920 rakennetun Piilin maalaistalon. Kun ensimmäisen kerran astuin Piilin pirttiin, haukoin henkeäni: voisinko minä viettää täällä kesäaikaani! Niin meistä tuli Piilin kesäasukkaita, ja hiljalleen talo alkoi käydä tutuksi ja läheiseksi.

Hailuotolaista onnen olotilaani lisää se, että meistä on tullut Eilan kanssa hyvät ystävät. Olemme toistemme ihmisiä. Piilissä saan elää niin kuin tahdon. Minulla on vapaus, jota vuokraemännän kontrolli ei sido.

tiistai 20. heinäkuuta 2010

Mustaa ja valkoista: Lintu/linnut

Hailuodosta voi bongata harvinaisempiakin lintuja, mutta minulla oli jemmassa vain tämä lauttarannassa merelle tähyilevän tutun västäräkin kuva. Muilla ehkä harvinaisempia otoksia täällä.

2 kommenttia:

  1. Kaunis kuva! :) Västäräkit on kivoja. Tällä kertaa haasteessa muuten näyttikin käyneen niin että västäräkit edustivatkin vähemmistöä :D

    VastaaPoista
  2. Tämä on yksinkertaisesti hieno,tykkään!

    VastaaPoista

Donnalla on aikaa laskea tähtiä